PHYSIOMER

PHYSIOMER Baby Mist, PHYSIOMER Normal Jet, PHYSIOMER Strong Jet & PHYSIOMER Hyperton Spray

PHYSIOMER valikoimassa on erilaisia, luonnollisia tuotteita nenän vaivojen hoitoon. PHYSIOMER on hygieenisesti ja aktiivisesti ennaltaehkäisevä tuote, joka auttaa erilaisissa nenävaivoissa. PHYSIOMER sisältää ainoastaan luonnollista merivettä ja sitä voi käyttää päivittäin, sillä se ei vahingoita herkkää nenän limakalvojen toimintaa.

Luonnolliset ja hellävaraiset PHYSIOMER -tuotteet helpottavat välittömästi tukkoisen, kuivan tai kroonisista vaivoista kärsivän nenän oireita. PHYSIOMER auttaa hengittämään helpommin ja ennaltaehkäisee nenäinfektioiden leviämistä korviin, kurkkuun ja ylähengitysteihin. Huuhtelemalla tehokkaasti nenän hengitystiet PHYSIOMERILLA ehkäiset korva-, nenä-, ja kurkkukomplikaatioita.

Tuotteet ovat täysin steriilejä, eivätkä sisällä säilöntäaineita. PHYSIOMER valikoimassa on hygieenisiä, ponnekaasuttomia tuotteita, joita on helppo käyttää erilaisissa nenävaivoissa. Pakkaukset on suunniteltu erilaisiin nenävaivoihin ja käyttötarkoituksiin ja niiden sisältämät suuttimet sopivat myös erilaisille nenille, erilaisiin tarpeisiin. Koska PHYSIOMER sisältää vain puhdasta merivettä, voi sitä käyttää päivittäin.

PHYSIOMER valikoimassa on neljä tuotetta, kolme isotonista liuosta ja yksi hypertoninen liuos. PHYSIOMER Hyperton Spray sisältää merivesiliuosta, jonka suolapitoisuus on 2,2 %, mikä auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä turvonneilta limakalvoilta, jotka usein aiheuttavat nenän tukkeutumisen. PHYSIOMER isotonisten liuosten pH on 8.2, joka on optimaalinen nenän limakalvojen värekarvojen toiminnolle, joka kuljettaa pois partikkeleita, pölyä ja mikro-organismeja.

Miksi kannattaa käyttää PHYSIOMERIA?

Nenällä on tärkeä rooli elimistömme kannalta. Se lämmittää ilman, jota hengitämme. Nenä suodattaa myös mikro-organismeja ja ilman epäpuhtauksia ja suojaa hengitysteitä pölyltä ja pitää nenän limakalvon kosteutettuna ja puhtaana.

Joskus nenän limakalvot kuivuvat ja ärsyyntyvät ja keräävät limaa ja kuivaa räkää. Flunssa aiheuttaa mm. nenän tukkeutumista, liiallista limaa ja yskää. Erityisesti pienten lasten on vaikea hengittää nenän kautta, syödä ja nukkua flunssan aikana. PHYSIOMER helpottaa nenän kautta hengittämistä. PHYSIOMER huuhtelee ja puhdistaa nenän tehokkaasti ylimääräisestä limasta ja kosteuttaa samalla nenää.

PHYSIOMER on korva-, nenä-, ja kurkkutautispesialistien suosittelema. PHYSIOMER tuotteiden teho on kliinisesti todistettu ja tämä on osoitettu useissa julkaistuissa tutkimuksissa, joissa potilaat ja lääkärit huomasivat että PHYSIOMER helpottaa tehokkaasti nenävaivoja. Potilaat olivat sitä mieltä, että PHYSIOMER oli helppo ja miellyttävä hoitovaihtoehto. Tutkimukset osoittivat myös, että PHYSIOMER nopeutti nenäleikkausten jälkeistä paranemista.

Merivesi Saint-Malon rannikolta.

PHYSIOMER tuotteiden merivesi kerätään Saint-Malon rannikolta Ranskasta. UNESCOn suojelema paikka on tunnettu voimakkaista vuorovesien vaihteluista. PHYSIOMER aloitti meriveden keräämisen rannikolta yli 30 vuotta sitten ja tuotteiden valmistuksessa käytetään hyväksi mineraalirikkaan meren hyödyllisiä ominaisuuksia.

Useat suolavesiliuokset sisältävät tavallista tai tislattua vettä meriveden sijasta. PHYSIOMER tuotteiden merivesiliuos sisältää yli 80 mineraalia ja hivenainetta. Nämä aineet vähentävät ärsytystä nenässä ja auttavat palauttamaan nenän limakalvojen normaalin toiminnan.