PHYSIOMER Baby

– Nenähuuhtelu lievittää vuotavaa ja tukkoista nenää vauvoilla

PHYSIOMER Baby Mist on kehitetty erityisesti vauvojen ja pienten lasten herkkien nenien puhdistukseen. Sen hellävarainen suihke puhdistaa ja avaa tukkoisen nenän ja helpottaa vauvan nukkumista ja syömistä esim. flunssan aikana. Samalla se kosteuttaa vauvan nenän limakalvoja ja ehkäisee jälkitauteja ja korvatulehduksia.

Lisää tuotteesta

PHYSIOMER Baby on kehitetty erityisesti vauvojen ja pienten lasten herkkien nenien puhdistukseen. Sen hellävarainen suihke puhdistaa ja avaa tukkoisen nenän ja helpottaa vauvan nukkumista ja syömistä esim. flunssan aikana. Samalla se kosteuttaa vauvan nenän limakalvoja ja ehkäisee riskiä jälkitaudeille ja korvatulehduksille.

Lisää tuotteesta

PHYSIOMER Baby sisältää luonnollista isotonista merivettä. Merivesi kerätään Saint-Malon rannikolta Ranskasta, ja se sisältää runsaasti mineraaleja ja hivenaineita. PHYSIOMER Baby -nenäsuihkeen pakkaus on suunniteltu erityisesti pienten lasten herkille nenille ja nenäkäytäville. Ainutlaatuinen, Comfort Tip® -suutin tekee nenähuuhtelusta miellyttävämmän lapselle. Pehmeää, osittain kumista valmistettua suutinta ei voi viedä liian pitkälle vauvan nenään.

Vaikutustapa:
Hygieeninen ja aktiivisesti ennaltaehkäisevä tuote, suunniteltu erityisesti pienille vauvoille. Puhdistaa, avaa ja kosteuttaa nenäkäytävät. Ehkäisee riskiä jälkitaudeille ja korvatulehduksille.

Tärkeät ainesosat:
Isotoninen merivesiliuos, joka sisältää luonnollisia mineraaleja ja hivenaineita.

Tuotteen ominaisuudet:
•   Dokumentoitu teho
•   Erityisesti pienten vauvojen nenille suunniteltu Comfort Tip® -suutin
•   Kosteuttaa nenän limakalvoja
•   Helppo käyttää
•   Sisältää steriiliä, luonnollista ja isotonista merivettä
•   Ilman ponnekaasua ja säilöntäaineita
•   Voidaan käyttää päivittäin

Suositellaan:
15 päivän iästä lähtien. Lastenlääkärit suosittelevat nenän huuhtelua suolaliuoksella flunssan aikana.

Pakkaus:
115 ml

Muu valikoima